Naočale Barz Floater AC Carbon Amb
Naočale Barz Floater AC Carbon Grey

Barz Optics Naočale Barz Floater AC Carbon Grey

Opis

Cijena

81800
521,00 kn
Naočale Barz Floater AC Carbon Grey
Količina: Pošalji upit

Slični artikli

Opširnije o proizvodu

Označavanje kategorije filtra na sunčanim naočalama

Oznaka kategorije filtra se nalazi utisnuta na okviru iz oznake CE i broj filtra. Sunčani filtri za zaštitu očiju od sunca su razvrstani u pet kategorija prema CE.

Polarizirane leće (Polarised)

Polarizirani filteri pružaju veću udobnost u zonama sa visokom razinom reflektiranja svjetla (zgrade sa zrcalnim zidovima, voda, lagani pijesak, snijeg..) te bolju percepciju reljefa i kontrasta.

Na staklima je zalijepljena oznaka filtra

Polarised – polarizirajući filtar

Polarised 1.1. mm LENS – leća 1.1 mm sa polarizirajućim filtrom

Polarised polycarbonate – polikarbonatna leća sa polarizirajućim filtrom

Photocromic polarised– fotokromni polarizirajući filtar

NTX photocromic polarised – NTX fotokromni polarizirajući filtar

Naočale su sukladne standardima AS / NZS 1067-2003 i .

Korištenje

Sunčane naočale štite od od odbljeska i prirodnog sunčevog zračenje, te štite oči i od snijega, kiše i vjetra. Sunčane naočale nisu namijenjene za zaštitu od oštrih predmeta. Naočale nisu namijenjene za gledanje direktno u sunce, lampe za solarije, umjetne izvore UV zračenja i sl. Sunčane naočale nisu namijenjene za vožnju u uvjetima smanjene vidljivosti, noću.

Čišćenje i održavanje

Za očuvanje optimalnih karakteristika, potrebno je filtere na staklima oprati u slatkoj vodi i lagano brisati sa mekanom tkaninom. Blaga otopina sapuna, blaga otopina deterdženta za posuđe ili posebne tekućine namijenjene za pranje stakala naočala također se mogu koristiti za čišćenje i dezinfekciju. Nemojte trljati vodu sa stakla, nego samo mrlje ili ih ostavite da se osuše na zraku.

Čuvanje i transport

Za izbjegavanje oštećenja filtera, naočale uvijek spremajte u neoprenske kutijice. Mekana neoprenske kutijice za naočale su dizajnirane za zaštitu naočala od ogrebotina i nečistoća, te su plutajuće. Oštećeni filtri se uvijek trebaju zamijeniti sa istovjetnim filtrima (prema tipu i kvaliteti).