KAWASAKI - Povijest dominacije

    Nikakvo iznenađenje nije da Kawasaki JET-SKI skuteri imaju više desetljetnu dominaciju u povijest utrka od daleke 1973.
Bilo da su to zatvorene utrke na jezerima ili priobalna prvenstva izdržljivosti, JET-SKI skuteri konzistentno se pojavljuju kao pobjednici predstavljajući se kao prvaci u TOP 10 prvenstvu. Naši skuteri na zalihama čak imaju reputaciju nadjačavanja s modificiranim suparnikom. Ali kad imaš 310 model i motor s superpunjačem nitko protiv tebe nema nikakve šanse.


kawasaki jet ski ultra 310 lx kawasaki jet ski ultra 310 r kawasaki jet ski ultra 310 x
kawasaki jet ski ultra 310lx
kawasaki jet ski ultra 310r
kawasaki jet ski ultra 310x

Jet Ski Ultra® 310LX je najmoćniji skuter u svijetu. Također je jedan od najnaprednijih skutera, s dizajnom Deep-V trupa koji može prolaziti kroz vodene nalete pri većim brzinama i prvi je svoje vrste s ugrađenim JetSound™ audio sustavom.

Čvrsto postavljen upravljač za utrke na Jet Ski® Ultra® 310R skuteru nudi obilje prilagodbi finih podešavanja za vožnju. Upravljač se može kretati u ukupno 12 različitih položaja tj 18 , ako je dodatna ručka za držanje uključena, naprijed, natrag, gore, ili dolje možete lako dobiti svoju poziciju za idealnu vožnju.

Osjetite uzbuđenje svaki put kad zakoračite na Kawasaki Jet Ski Ultra 310X skuter. Smjestite se za vožnju na udobnom dvodijelnom sjedalu za tri osobe, dok osjećate nevjerojatnu snagu motora spremnog za utrku te trup koji je osmišljen za visoku stabilnost i odgovarajuće rukovanje za mirne i grube vode. Strm nagib pramca pomaže pri prodiranju valova s manje udara , a Quattro KSD pomaže minimizirati prskanje kako bi vožnja bila ugodna za vas i vaše putnike.

Više ...

Više ...

Više ...

kawasaki jet ski ultra 310x se kawasaki jet ski ultra lx kawasaki jet ski stx 15f
kawasaki jet ski ultra 310x se
kawasaki jet ski ultra lx
kawasaki jet ski stx 15f

Na temelju nevjerojatnog Jet Ski Ultra 310X skutera, Ultra 310X Special Edition nastavlja podizati ljestvicu performansi zahvaljujući Electric Trim-Control sustavu, te dubokom V dizajnu trupa i trkački inspiriranom grafikom za atraktivan izgled. Snažna 310 serija motora sa super punjačem i hladnjakom, ogromnan spremnik, hrpe tehnologije i sportska sjedala te 310X model dostojan ovacija.

Osjetite stabilnost tijekom brzih manevara na vodi zahvaljujući trkačim stabilizatorima koje se protežu od stražnje strane trupa odmah ispod odbojnici . Stabilizatori drže vodu prilikom brzih prijelaza i oni također pružaju čvrstim stabilnost tijekom pravocrtne vožnje.

Velika stražnje palube STX 15F modela nudi obilje prostora za sjedenje. Također može biti prikladno mjesto za nošenje stvari koje ne mogu stati u unutarnji pretinac zapremine od 89 litara. Duga daska za ukrcaj na izvlačenje olakšava vraćanje na skuter nakon igre u vodi.

Više ...

Više ...

Više ...