Igloo Set rezervnih dijelova

IGLO-20108

Igloo set rezervnih dijelova




> Više podataka

Na upit
Prodajni uvjeti vrijede samo za kupnju preko web shopa.
Provjeriti dostupnost

Slični artikli

Opširnije o proizvodu

ili kako izvući maksimum od ledenice

Pripremiti hranu prije stavljanja u ledenicu
Kad je to moguće, ohladiti ili smrznuti potrepštine prije pohrane u ledenicu. Ledu puno više treba za ohladiti nego održati već ohlađeno. Primjer: pohraniti potrepštine na sobnoj temperaturi ili niže najmanje 12 sata prije uporabe.

Voditi računa o smještaju ledenice
Prije i tokom korištenja, držati ledenicu u zasjenjenom području i što dalje od izravnog sunčevog svjetla. Primjer: ukoliko držite ledenicu u klimatiziranom prije uporabe, led će lakše podnijeti razliku u temperaturi.  Ukoliko hlad nije dostupan, predhlađene sa ledom je poželjno.

Koristiti ledenicu samo po potrebi 
Kako se led topi, voda zauzima njegovo mjesto. Nemojte prazniti tu vodu – ona je skoro hladna kao i ostatak leda te postaje izolator. I još nešto, zrak je neprijatelj leda, tako da manje zraka u ledenici znači dugotrajnije hlađenje. Budite svjesni da stalno otvaranje poklopca smanjuje održivost leda te ga brže topi. Isplanirajte što manje otvaranja. Zatvorite poklopac nakon svakog otvaranja.

Doziranje leda
-TEMPO OTAPANJA LEDA: Veći blokovi leda će se sporije topiti, tako održavajući ledenicu duže hladnijom. Međutim, manje kockice će brže ohladiti ledenicu i njezin sadržaj.  Prednosti obje veličine leda treba uzeti u obzir za optimalno hlađenje.
-DUPLO VIŠE LEDA: Ispunite vašu ledenicu sa što više leda: tipično, duplo više leda nego ostatka sadržaja je preporučeno. Više leda znači manje zraka što usporava otapanje.
-SUHI LED: suhi led daje maksimalnu hladnoću! OPREZ: Yukon serija bez problema podnosi suhi led. Kod klasičnih ledenica, preporučuje se suhi led zamotati u tvrdi papir ili tkaninu. UPOZORENJE: suhi led vrlo brzo stvara zamrzotine na koži te može ispustiti opasni ugljični dioksid te uvijek nosite rukavice te koristite adekvatnu ventilaciju. Korištenje manjeg količine suhog leda poboljšavate održavanje kockica leda hladnim.

Održavanje: 

Ledenice: Prije odlaganja i između uporabe očistite unutrašnju i vanjsku površinu. Kako bi spriječili mrlje i neugodne mirise, ispraznite sadržaj ledenice nakon uporabe. Manje mrlje ili nečistoće mogu se očistiti sa vodom ili blagim deterdžentom. Veće mrlje mogu se očistiti sa razrijeđenom otopinom sode bikarbone i vode. Prije odlaganja provjerite da li je sredstvo za čišćenje temeljito isprano i da li je ledenica suha. Odložite ledenicu sa otvorenim odljevom da omogućite isparavanje vlage. Kod tvrdokornih mrlja i mirisa, koristiti izbjeljivač uz uporabu rukavica, temeljito isprati i osušiti. 

Torbe: Prije odlaganja i između uporabe očistiti unutrašnju i vanjsku površinu sa mekanom krpom. Kako bi se spriječili mrlje i neugodni mirisi, isprazniti sadržaj ledenice nakon uporabe. Manje mrlje ili nečistoće mogu se očistiti sa vodom ili blagim deterdžentom. Prije odlaganja provjeriti da li je sredstvo za čišćenje temeljito isprano i da li je torba suha.

Jamstvo:

Igloo ledenice zajamčeno će biti bez nedostataka u materijalu ili izradi uz normalnu uporabu ili uslugu 1 godinu od datuma kupnje. 

Igloo Yukon ledenice zajamčeno će biti bez nedostataka u materijalu ili izradi uz normalnu uporabu ili uslugu 5 godina od datuma kupnje.