Teak Wonder TW sredstvo za impregnaciju tikovine 1L

TEWO-59585

Nova tikovina je podložna brzom starenju ako se ne čisti svakodnevno svježom vodom ili prikladnim zaštitnim proizvodom. Većina zaštitnih tretmana za tikovinu na tržištu su sredstva na bazi ulja koje imaju nekoliko nedostataka: lažno potamnjuju tikovinu, upijaju prašinu i prljavštinu; u toplim uvjetima ulje dolazi na površinu i može je učiniti klizavom i masnom; također može ostaviti mrlje na odjeći.
TEAK WONDER DRESSING & SEALER je siguran i izdržljiv proizvod na bazi ulja, koji pruža ugodnu zlatnu boju bez zatamnjivanja tikovine ili davanja lažno obojenog izgleda. Specijalne komponente u TEAK WONDER DRESSING & SEALER-u zapečate drvo, blokirajući prodor prašine i prljavštine dok istovremeno štite prirodna ulja tikovine protiv ultraljubičastih zraka, usporavajući proces oksidacije i promjene boje. Tretman sealer-om pomaže u sprječavanju prodiranja tekućina u drvo, kao što su gorivo, ulje, riba, boje itd. Sve dok se ne dopusti njihovo sušenje, bit će ih lakše ukloniti.
TEAK WONDER DRESSING & SEALER ne čini tikovinu sjajnom ili klizavom, ne zatamnjuje je lažno i ne stvara nakupine na površini. Proizvod se brzo suši i ne miriše.
Preporuča se nanošenje dva sloja (sa jakim potezima kista) na novi tik. Ako je tikovina stara ili zaprljana, drvo treba prethodno obraditi s TEAK WONDER CLEANER i TEAK WONDER BRIGHTENER, dozvoljavajući drvu da se potpuno osuši prije nanošenje sealer-a. Drugi sloj sealer-a se može nanositi nakon 8-12 tjedana bez ponavljanja procesa čišćenja.
Proizvod se treba temeljito izmiješati prije uporabe.
Odmah obrišite kapljice ili tragove na površinama bez tikovine.
Pokrivenost je oko 5-6 m2 / l


WEB SHOP cijena
36,50 EUR
Prodajni uvjeti vrijede samo za kupnju preko web shopa.
Na skladištu. Isporuka odmah
Količina:

Slični artikli